Uslovi korišćenja

Sve cene su prikazane u dinarima sa uračunatim PDVom. Prilikom finalne naplate, Vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDVom. Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti – dinar (RSD). Iznos koji će Vam biti naplaćen se dobija putem konverzije cene u evrima u srpski dinar po važećem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom naplate, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cene navedene na našoj web stranici.

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molimo Vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizcije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 (0)64 643 9481. Možete nas kontaktirati i putem e-mail adrese: sladoled@crnaovca.rs

Dostava

Dostava se vrši na teritoriji Beograda i Novog Sada u zonama dostave označenim na mapi.

Dostavu radimo u saradnji sa kurirskim službama "Vaš potrčko doo" (Beograd) i "Mljacko.com" (Novi Sad) i ova usluga se dodatno naplaćuje. Cena usluge dostave u Beogradu iznosi 300 RSD u zoni dostave. Cena usluge dostave u Novom Sadu iznosi 220 RSD u zoni dostave. Ukoliko adresa isporuke nije u zonama dostave molimo Vas da nas kontaktirate radi provere mogućnosti i cene dostave. Porudžbina je uspešno izvršena kada Vas kontaktiramo i potvrdimo porudžbinu i vreme dostave.

Problemi sa dostavom porudžbine

Ako se desi da nismo u mogućnosti da izvršimo dostavu jer na adresi u dogovoreno vreme nema nikog ko bi mogao da preuzme poručenu robu, roba će biti vraćena u našu radionicu, Vaš račun će biti zadužen za pun iznos porudžbine i dostave. Porudžbina će se smatrati realizovanom.
Ukoliko osoba kojoj se šalje na poklon naš proizvod ne želi da primi vaš poklon prilikom dostave, kurir će porudžbinu vratiti u našu radionicu, a Vaš račun će biti zadužen za pun iznos porudžbine i dostave. Porudžbina će se smatrati realizovanom.

Uslovi reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo Vas da nas kontaktirate putem emejla ili gorenavedenim telefonom najkasnije 1 sat nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Zaposleni u CRNA OVCA doo koji su zaduženi za reklamacije, dužni su da vam odgovore najkasnije 48h po prijemu vašeg mejla. Ukoliko ustanovimo da je Vaša reklamacija opravdana, CRNA OVCA doo će vam vratiti vrednost porudžbine.

Povraćaj sredstava

Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, vrši se delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja. CRNA OVCA doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Osnovni podaci

Naziv: CRNA OVCA
Poslovno ime: CRNA OVCA doo
Adresa: Suvoborska 62, 14000 Valjevo
Šifra i naziv delatnosti: 1052 - Proizvodnja sladoleda
Status: Aktivno privredno društvo
Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću
Matični broj: 21070734
Poreski identifikacioni broj PIB: 108804942
Datum osnivanja: 24.12.2014
Internet stranica: www.crnaovca.rs
Broj telefona: +381 (0)64 643 9481
Email adresa: sladoled@crnaovca.rs

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. CRNA OVCA doo se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.